Юшка по-фінськи

Юшка по-фінськи з вершками дуже смачна і ситна страва. Дуже часто юшка-фінською подобається навіть тим людям, які звичайну юшку не дуже люблять. Скористайтеся нашим покроковим рецептом з фото і зваріть найсмачнішу юшку по-фінськи з вершками.

Інгредієнти
  • Філе сьомги 500 грам
  • Картопля 4 штуки
  • Цибуля-порей 100 грам
  • Вершки 20% 100 грам
  • Масло вершкове 30 грам
  • Перець чорний-горошок  
  • Сіль  
Кроки
Друк
  • Рибу мою, якщо в рибі є кістки, дістаємо їх, зрізаємо шкуру.
  • Нарізаємо рибу великими шматками.
  • Картоплю чистимо, миємо і нарізаємо великими кубиками.
  • Картоплю заливаємо приблизно літром води, солимо воду і ставимо на вогонь.
  • Цибулю-порей поділяємо на листя і кожен ретельно миємо, т.к. усередині може бути пісок. Порей крупно нарізаємо.
  • Додаємо цибулю-порей у каструлю до картоплі.
  • Коли до готовності картоплі залишається хвилин 5, додаємо в каструлю рибу (я не можу вказати точний час варіння картоплі, тому що різні сорти можуть варитися по-різному, просто спробуйте картоплю, вона повинна бути ще трохи недоварена).
  • Через кілька хвилин додаємо чорний перець-горошок, кількість визначається на смак, я кладу одну столову ложку.
  • Додаємо в суп вершкове масло.
  • Наливаємо вершки, добре перемішуємо. Доводимо юшку до кипіння і знімаємо з вогню.

Юшка по-фінськи готова. Подавайте її зі шматочком чорного хліба, можна посипати зверху чорним меленим перцем. Смачного!

Поділитися з друзями
Рейтинг
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Cooks.com.ua
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: